Bouwbedrijf Oonk-Noteboom


Uw opdracht, ons visitekaartje

Bouwbedrijf Oonk-Noteboom

Verbouw

Overweeg je een dakkapel te laten plaatsen of ben je van plan een dakraam te laten monteren? Of toch liever een serre of aanbouw? Je badkamer laten verbouwen of toch een nieuwe keuken? Bij Bouwbedrijf Oonk-Noteboom staan wij graag voor je klaar! Ons team van specialisten weet voor ieder project de gewenste resultaten te realiseren. Daarnaast adviseren wij je natuurlijk ook graag bij het maken van de juiste keuze. Samen komen we tot een mooi resultaat.

Jouw wensen, eisen en budget

Natuurlijk staan jouw wensen, eisen en budget voor de verbouwing of aanbouw voorop. Wij denken met je mee over duurzame oplossingen en materialen en geven je desgewenst het advies om tot de juiste keuze te komen. Ook op het gebied van wetten, regels en vergunningen kunnen wij je adviseren.

Planning en realisatie

Nadat we het voortraject hebben afgesloten gaan we aan de slag met het uitwerken van je plannen en ideeën naar een tekening op papier. Deze tekening kan vervolgens uitgewerkt worden in een 3D tekenprogramma, waardoor je een beeld krijgt van het eindresultaat. Op basis van de bouwtekening wordt een planning en een bouwbestek opgesteld. De uitvoering van het project verloopt vervolgens volledig volgens planning en binnen de afgesproken tijd kun je genieten van je aanbouw of verbouwing.

Interesse of heb je vragen?

Wat kan je verwachten?

 1. 1
  Een goede planning. Een verbouwing begint bij een goede planning. Bij een verbouwing komt vaak meer kijken dan u denkt. Misschien is het nodig om de muren (gedeeltelijk) opnieuw te stuken of te schilderen, de vloer te egaliseren of een nieuwe vloerbekleding te leggen. Dit soort werkzaamheden kunnen vaak niet tegelijkertijd plaatsvinden. Als ervaren aannemer hebben wij goed inzicht in deze processen. We maken vooraf een duidelijke planning om alles in goede banen te leiden en uw overlast zo veel mogelijk te beperken.
 2. 2
  Hulp bij vergunningen. Voor een verbouwing binnenshuis is een vergunning meestal niet nodig. Is de verbouwing aan de buitenkant van het pand zichtbaar of beïnvloedt het de omgeving, dan is een vergunning vaak wel vereist. Informeer bij uw gemeente of uw verbouwing vergunningplichtig is. Zij zijn op de hoogte van alle bestemmingsplannen en welstandseisen. Natuurlijk helpen we u ook graag bij uw vergunningaanvraag.
 3. 3
  Advies bij materiaalkeuze. Bij een verbouwing wordt het belang van de materiaalkeuze nog wel eens onderschat. Het materiaal bepaalt de hoeveelheid onderhoud en dus uw onderhoudskosten. We helpen u graag bij de keuze voor de materialen en nemen u mee in het totale kostenplaatje. U kunt bij ons ook specifiek kiezen voor duurzame materialen.
 4. 4
  Energiebesparingsadvies. Een verbouwing is vaak een goed moment om uw pand energiezuiniger te maken. Ook daar adviseren wij u graag over. Misschien kunnen tijdens de verbouwing extra isolatie aanbrengen of zuinigere installaties. Zo wordt de ruimte comfortabeler en bespaart u op uw energierekening. Nu het energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur, heeft de duurzaamheid van uw pand bovendien direct invloed op de waarde.

Bouwbedrijf Oonk-Noteboom

Certificaten & labels

Interesse of heb je vragen?