Bouwbedrijf Oonk-Noteboom


Uw opdracht, ons visitekaartje

Bouwbedrijf Oonk-Noteboom

Nieuwbouw

Het bouwen van een nieuwe woning doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Het is een droom die uitkomt, waar je vaak al vele jaren voor gespaard hebt. Zijn er plannen voor een vrijstaande nieuwbouwwoning, twee-onder-één-kap, boerderijwoning of misschien een herenhuis? Bij Bouwbedrijf Oonk-Noteboom zetten wij je plannen en ideeën om naar werkelijkheid. We denken graag met je mee bij het creëren van een woning die perfect bij je past, waarin je heerlijk kunt wonen en ontspannen. Ook wanneer er nog geen concrete plannen zijn denken wij graag met je mee. Je kunt hierbij denken aan richtprijzen naar aanleiding van schetsen of een kostenraming ten behoeve van een haalbaarheidsstudie.

Hoogst haalbare kwaliteit

Bij het uitwerken van je plannen en ideeën én tijdens de bouw van de woning streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Hierbij verliezen wij je wensen en eisen niet uit het oog. We overleggen, maken duidelijke afspraken en werken nauw samen binnen al de verschillende disciplines om zo tot het gewenste resultaat te komen. Wanneer wij verbeterpunten zien, of elementen die wat extra aandacht nodig hebben, zullen we het zeker niet nalaten dit met jou (als opdrachtgever) te bespreken. Desgewenst voorzien wij je van advies.

Onze kracht

De kracht van Bouwbedrijf Oonk-Noteboom ligt vooral bij het actief meedenken met onze opdrachtgevers. Wanneer je vragen hebt of meer informatie over een nieuwbouwwoning wilt, staan wij graag voor je klaar. Wil je geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse of heb je vragen?

Wat kan je verwachten?

 1. 1
  Altijd open over de planning en de kosten. We nemen u stap voor stap mee in het proces en adviseren u graag over mogelijkheden, materiaalkeuzes, duurzaamheid en energiebesparing. Daarbij zijn we altijd helder over de planning en de kosten, zodat u goed weet waar u aan toe bent.
 2. 2
  Duurzaam, gezond en comfortabel wonen. U kunt bij ons specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van u als gebruiker. We kunnen uw pand heel energiezuinig maken en tegelijkertijd zeer comfortabel en gezond om in te wonen en te werken. We bekijken samen met u welke oplossingen het beste zijn qua isolatie, verwarming, ventilatie en verlichting. En goed om te weten: wij zetten ons in voor hergebruik en recycling van materialen.
 3. 3
  De modernste veiligheidsoplossingen. We bouwen ook volgens de meest moderne veiligheidseisen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van inbraakwerend hang- en sluitwerk. We zijn daarnaast op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom brandveiligheid en weten waaraan uw pand moet voldoen. Comfortabel wonen en werken betekent ook: een veilig gevoel.
 4. 4
  Geen verrassingen achteraf. Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering, zodat u continu weet hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf.

Bouwbedrijf Oonk-Noteboom

Certificaten & labels

Interesse of heb je vragen?