Bouwbedrijf Oonk-Noteboom


Uw opdracht, ons visitekaartje

Bouwbedrijf Oonk-Noteboom

Onze diensten

Oonk-Noteboom is een Bouwbedrijf uit Markelo met een breed dienstenpakket gericht op nieuwbouw, verbouw, renovatie en houtskeletbouw. Maar ook voor advies en projectbegeleiding ben je bij ons aan het juiste adres. Het zou namelijk kunnen zijn dat je een bepaald budget voor ogen heeft, maar nog totaal géén plan of idee hebt. Door je aan de hand te nemen en naar je wensen en behoeften te luisteren werken we samen naar het uiteindelijke doel toe.

Nieuwbouw

Heeft u een kavel gekocht en gaat u nu uw eigen huis of bedrijfspand laten bouwen? Een geweldige stap met heel veel voordelen. U kunt het nu immers helemaal doen, zoals u dat wilt. En uw huis of kantoor zal aan alle moderne eisen voldoen. Energiezuinig, goed geïsoleerd, goed beveiligd en met de nieuwste, duurzame materialen. 

Verbouw

Overweeg je een dakkapel te laten plaatsen of ben je van plan een dakraam te laten monteren? Of toch liever een serre of aanbouw?  Bij Bouwbedrijf Oonk-Noteboom staan wij graag voor je klaar! Ons team van specialisten weet voor ieder project de gewenste resultaten te realiseren. Daarnaast adviseren wij je natuurlijk ook graag bij het maken van de juiste keuze. Samen komen we tot een mooi resultaat.

Houtskeletbouw

Bouwbedrijf Oonk-Noteboom is specialist in houtskeletbouw. Bij deze vorm van bouwen bestaan alle dragende elementen uit hout. Houtskeletbouw is van oorsprong zeer populair in de Scandinavische landen, evenals in Canada als Amerika. Deze vorm van bouw is de laatste jaren ook in Nederland sterk in opkomst. Meer informatie.

Interesse of heb je vragen?

Bouwbedrijf Oonk-Noteboom

Certificaten & labels