Bouwbedrijf Oonk-Noteboom


Uw opdracht, ons visitekaartje

Bouwbedrijf Oonk-Noteboom

Over Bouwbedrijf Oonk-Noteboom

Het laten bouwen of verbouwen van uw eigen huis is een bijzondere gebeurtenis. Waarschijnlijk doet u zoiets maar één keer in uw leven. Daarom kunnen zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn voor u volkomen nieuw zijn. Onze ervaring bewijst dat steeds weer. Toch leren wij ook van deze ervaringen en worden ons er steeds bewuster van, dat een huis veel meer is dan tekeningen, grond, regelgeving, bouwkunst, stenen en techniek. Een huis moet helemaal van en voor de bewoners zijn. En niet andersom.

Uitgebreid dienstenpakket?

Oonk-Noteboom is een Bouwbedrijf uit Markelo met een breed dienstenpakket gericht op nieuwbouw, verbouw, renovatie en houtskeletbouw. Maar ook voor advies en projectbegeleiding bent u bij ons aan het juiste adres. Het zou namelijk kunnen zijn dat u een bepaald budget voor ogen heeft, maar nog totaal géén plan of idee heeft. Door u aan de hand te nemen en naar uw wensen en behoeften te luisteren werken we samen naar het uiteindelijke doel toe.

Maar ook als u wel een idee of plan heeft kunt u bij ons terecht. We maken samen een technische tekening en een bijpassende offerte, welke overigens geheel vrijblijvend is. Ook als u al een technische tekening heeft en benieuwd bent wat het uiteindelijk gaat kosten staan we voor u klaar. Twijfelt u of u een vergunning nodig heeft? Wij trekken het voor u na en regelen deze indien nodig.

Kortom, u stapt bij ons binnen met een idee of opdracht en wij zorgen ervoor dat u tevreden ons pand verlaat. Vanaf dat moment regelen wij alles voor u. Van vergunning tot afbouw.

De juiste prijs

Wij hebben echter wel een eigen definitie van “de juiste prijs”. Dit is namelijk volgens ons niet altijd de goedkoopste prijs. Een commerciële gedachte die hieraan vast hangt is namelijk dat de beste reclame, mond tot mond reclame is. Deze reclame krijg je echter pas wanneer je goed werk aflevert en goed werk moet volgens ons de “juiste prijs” hebben. Wij kiezen daarom voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor wij kunnen opereren in een financieel gezond bedrijf die haar naam van betrouwbaar eer aan kan blijven doen.

Interesse of heb je vragen?

Bouwbedrijf Oonk-Noteboom

Certificaten & labels