uw opdracht, ons visitekaartje

Bouwbedrijf Oonk – Noteboom bestaat al ruim 90 jaar! Het is een familiebedrijf dat inmiddels wordt geleid door de 3e generatie. Kwaliteit en betrokkenheid lopen als een rode draad door onze organisatie. We zijn actief op een breed terrein : nieuwbouw – verbouw – renovatie en onderhoud. Met enthousiasme komen we bij u langs om vrijblijvend de (ver) bouw mogelijkheden te bespreken

Over ons

Oonk-Noteboom is een Bouwbedrijf uit Markelo met een breed dienstenpakket gericht op nieuwbouw, verbouw, renovatie en houtskeletbouw. Maar ook voor advies en projectbegeleiding bent u bij ons aan het juiste adres. Het zou namelijk kunnen zijn dat u een bepaald budget voor ogen heeft, maar nog totaal géén plan of idee heeft. Door u aan de hand te nemen en naar uw wensen en behoeften te luisteren werken we samen naar het uiteindelijke doel toe.

Maar ook als u wel een idee of plan heeft kunt u bij ons terecht. We maken samen een technische tekening en een bijpassende offerte, welke overigens geheel vrijblijvend is. Ook als u al een technische tekening heeft en benieuwd bent wat het uiteindelijk gaat kosten staan we voor u klaar. Twijfelt u of u een vergunning nodig heeft? Wij trekken het voor u na en regelen deze indien nodig.

Kortom, u stapt bij ons binnen met een idee of opdracht en wij zorgen ervoor dat u tevreden ons pand verlaat. Vanaf dat moment regelen wij alles voor u. Van vergunning tot afbouw.

De juiste prijs

Wij hebben echter wel een eigen definitie van “de juiste prijs”. Dit is namelijk volgens ons niet altijd de goedkoopste prijs. Een commerciële gedachte die hieraan vast hangt is namelijk dat de beste reclame, mond tot mond reclame is. Deze reclame krijg je echter pas wanneer je goed werk aflevert en goed werk moet volgens ons de “juiste prijs” hebben. Wij kiezen daarom voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor wij kunnen opereren in een financieel gezond bedrijf die haar naam van betrouwbaar eer aan kan blijven doen.

onze diensten

Nieuwbouw

Het bouwen van een nieuwe woning doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Het is een droom die uitkomt, waar je vaak al vele jaren voor gespaard hebt. Zijn er plannen voor een vrijstaande nieuwbouwwoning, twee-onder-één-kap, boerderijwoning of misschien een herenhuis? Bij Bouwbedrijf Oonk-Noteboom zetten wij je plannen en ideeën om naar werkelijkheid. We denken graag met je mee bij het creëren van een woning die perfect bij je past, waarin je heerlijk kunt wonen en ontspannen.

Verbouw

Overweeg je een dakkapel te laten plaatsen of ben je van plan een dakraam te laten monteren? Of toch liever een serre of aanbouw? Je badkamer laten verbouwen of toch een nieuwe keuken? Bij Bouwbedrijf Oonk-Noteboom staan wij graag voor je klaar! Ons team van specialisten weet voor ieder project de gewenste resultaten te realiseren. Daarnaast adviseren wij je natuurlijk ook graag bij het maken van de juiste keuze. Samen komen we tot een mooi resultaat.

Houtskeletbouw

Bouwbedrijf Oonk-Noteboom is specialist in houtskeletbouw. Bij deze vorm van bouwen bestaan alle dragende elementen uit hout. Houtskeletbouw is van oorsprong zeer populair in de Scandinavische landen, evenals in Canada als Amerika. Deze vorm van bouw is de laatste jaren ook in Nederland sterk in opkomst.

Certificaten en labels

Interesse of vragen?

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of heb je vragen met betrekking tot een aanbouw of verbouwing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact? Bel ons!